Dealer worden?

Wij willen graag ons dealerbestand uitbreiden en zijn op zoek naar partners die samen met ons Cocoons willen promoten en verkopen. Heeft u belangstelling hiervoor, neem dan contact met ons op; maar lees eerst even verder.

8pcCOCODISPLAYWij leveren in Nederland aan opticiens en winkeliers in het buitensport segment. Buiten Nederland leveren we in de Benelux alleen aan de detailhandel in het buitensport segment.
Wij leveren niet aan particulieren en we leveren slechts onder aanvullende voorwaarden aan internet shops die uitsluitend een virtueel bestaan leiden.

Gezien de aard van de producten is het wenselijk dat kopers de producten kunnen bekijken en beoordelen op kwaliteit, pasvorm en andere eigenschappen, alvorens tot een weloverwogen aankoop over te gaan.

Wij hebben voor onze dealers een uitgebreide Cocoons Dealer Dropbox met kwalitatief hoogwaardige afbeeldingen voor advertentie- en website doeleinden. Ook leveren we u de nodige achtergrondinformatie, verkooptips en productkennis, die u zullen helpen een perfecte service te bieden en een optimale omzet te behalen.

De statistieken zijn indrukwekkend:

Feit: Circa 65% van alle mensen boven de 40 jaar, draagt een bril (soms in aanvulling op lenzen).
Feit: Bijna 90% daarvan koopt geen conventionele zonnebril of zonnebril op sterkte.
Conclusie: Ruim 50% van uw klanten zijn potentiële Cocoons kopers.

Dit is een enorme markt, die uw aandacht zeker  verdient. Met een van onze (gratis) verkoopdisplays en een beetje actieve verkoop zult u versteld staan van de resultaten.

Belangstelling?     Neem contact op

Om een dealeraccount aan te maken hebben we de volgende gegevens nodig:
Bedrijfsnaam / NAW / tel / email / contactpersoon / KvK- / BTW nr en marktsector.

Wij houden onze voorraad uitstekend op peil en leveren dan ook snel en correct:
99% van onze Cocoons orders wordt compleet en binnen 2 werkdagen uitgeleverd.

In overleg leveren we desgewenst ook informatiemateriaal, verkoopdisplays, en diverse vormen van maatwerk voor uw winkel.