Monturen

De monturen van de Cocoons overzetbrillen zijn een verhaal apart. U kunt erop gaan zitten, ze dubbelvouwen (als u daar sterk genoeg voor bent) of, zoals in de video op de home pagina, er met een auto overheen rijden: ze overleven het allemaal. Ze zijn gemaakt van zgn. ballistic nylon, een uniek materiaal dat werkelijk niet kapot te krijgen is en altijd weer in zijn vorm terugkomt.

Het materiaal is bovendien erg licht. Samen met de soft touch coating zorgt dat ervoor dat de bril zeer comfortabel zit.

flex2fitpootjesDe verstelbare Flex2Fit pootjes zorgen voor een optimale pasvorm voor elk hoofd. Deze pootjes blijven in elke gewenste stand staan. Hierdoor kan iedereen zelf makkelijk en snel de bril perfect passend maken voor het eigen hoofd.

Montuurkleuren

De standaard montuurkleur is zwart. Alle glaskleuren zijn leverbaar in een zwart montuur.
Daarnaast is er keus uit Sand en Tortoise kleur monturen. De glaskleuren Amber, Grijs en Yellow zijn behalve in zwart montuur, ook leverbaar in een Sand montuur. Glaskleuren Amber en Copper zijn ook leverbaar in een Tortoise montuur. Spiegelkleuren en fotochroom glazen zijn alleen in zwart montuur te leveren.

Zwart Montuur

Sand Montuur

Tortoise Montuur

Clip-on Montuur

De monturen van de Clip-ons zijn gemaakt van Monel, een speciale legering voor brilmonturen. Dit materiaal is licht, sterk, en vormvast, zoals het hoort. Het dunne frame valt nauwelijks op maar beschermt de glazen van de clip-on perfect.

 

clipREC5web