Garantie

glasses_overxZegel van echtheid:
Als u het hier afgebeelde symbool ziet staan dan heeft u te maken met de originele Cocoons ® OveRx ® producten, van het Amerikaanse bedrijf Live Eyewear. Let hier op en koop geen namaak!

Op alle Cocoons producten zit een uitstekende garantie. Ze zijn veel beter geconstrueerd dan andere (fit-over) zonnebrillen en gemaakt op kwaliteit en degelijkheid, om jarenlang plezier van te hebben. De garantie is echter niet onbegrensd; het is geen ‘all-risk-verzekering’.

Wat houdt de garantie dan wel in?
Wij vervangen of repareren (naar ons inzicht) elk Cocoons product dat niet aan de verwachtingen voldoet. Onder de garantie vallen alle defecten die het gevolg zijn van materiaal- en constructiefouten. Schade ontstaan door ongevallen, door oneigenlijk gebruik, en opzettelijk toegebrachte schade wordt niet vergoed. Ook normale slijtage valt niet onder de garantie, maar onze producten zijn zeer slijtvast!

De glazen worden gegarandeerd vrij te zijn van enige defecten en optische fouten, en krasbestendig te blijven voor tenminste één jaar na aankoop. Er bestaan helaas geen glazen die voor altijd krasvrij blijven, maar wij garanderen krasbestendigheid voor een jaar.

Op de monturen zit een (beperkte) levenslange garantie. Indien een montuur het begeeft dan vervangen wij dit, wederom uitgezonderd schade ontstaan door ongevallen, oneigenlijk gebruik, en opzettelijk toegebrachte schade. Ook normale slijtage valt niet onder de garantie, maar onze monturen zijn extreem degelijk!

Als u van de garantie gebruik wilt maken, ga dan naar de dealer waar u het Cocoons product heeft gekocht. Deze zal u verder helpen. Indien de schade onder de garantie valt dan zal de dealer direct (of zo spoedig mogelijk) het beschadigde exemplaar vervangen. In twijfelgevallen zal de dealer mogelijk eerst met ons contact opnemen, of u naar ons doorverwijzen.

Wij verzekeren u in elk geval dat we elke klacht, schade- of garantiegeval tot volle wederzijdse tevredenheid zullen oplossen!

Het Cocoons Benelux Team

 Wilt u de originele garantietekst van Cocoons lezen, dat kan hier:  Warranty